آشنایی با مضرات و خواص روغن کانولا | ستاره

آشنایی با مضرات و خواص روغن کانولا

روغن کانولا برای سرخ کردن و طبخ غذا مناسب است و یکی از کم‌چرب‌ترین روغن‌های گیاهی است که میزان چربی اشباع آن بسیار پایین است. تنظیم ضربان قلب، کاهش التهاب و پیشگیری از انسداد عروق از خواص روغن کانولا است. با این وجود مخالفان این روغن آن را سمی، مضر و دستکاری شده ژنتیکی می‌دانند.

روغن کانولا یکی از مفیدترین روغن‌های گیاهی است که چربی بسیار کمی داشته و سرشار از امگا 3 و امگا 6 است. از این روغن می‌توان به عنوان جایگزینی مناسب برای سایر روغن‌های نباتی در پخت و پز استفاده نمود و به لحاظ سلامت و هزینه یکی از بهترین انتخاب‌ها است. با این وجود مخالفان این روغن نیز بسیار زیادند، چرا که امروزه بیشتر روغن‌های کانولای تولید شده از لحاظ ژنتیکی اصلاح شده‌اند و عوارض جانبی غذاهای اصلاح ژنتیکی و محصولات تراریخته زیاد است. برای آشنایی بیشتر با مضرات و خواص روغن کانولا با ستاره همراه شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *