خواص روغن کرمانشاهی و طرز تهیه آن در منزل | ستاره

خواص روغن کرمانشاهی و طرز تهیه آن در منزل

روغن کرمانشاهی نوعی روغن حیوانی است که از شیر گاو و گوسفند تهیه می‌شود. بازگردان قوای جسمانی تحلیل رفته‌ بیماران، سلامت دستگاه گوارش، درمان بیماری‌های التهابی روده، استحکام و تقویت استخوان‌ها از مهمترین خواص روغن کرمانشاهی است و به دلیل ارزش غذایی بالا، بو و مزه بی نظیرش طرفداران زیادی دارد.

روغن کرمانشاهی که به آن روغن حیوانی نیز گفته می‌شود، نوعی روغن است که در کشور ما بهترین نوع آن را در منطقه کرمانشاه از شیر گاو و گوسفند به دست می‌آورند و در مقابل روغن نباتی به معنی مطلق روغن زرد نیز استعمال می‌شود. عطر و طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراک و چرای دام دارد. از این رو به دلیل چرای گله‌های گوسفند منطقه کرمانشاه در مراتع پر علف، این روغن از بو و مزه خاص خود برخوردار است که حاصل گیاهان معطر مناطق مرتفع کوهستانی می‌باشد و همچنین از ارزش غذایی و خواص درمانی گسترده‌ای برخوردار است. برای آشنایی بیشتر با مضرات و خواص روغن کرمانشاهی و طرز تهیه آن در منزل با ستاره همراه شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *