آنچلوتی درباره حضور روی نیمکت آتزوری، گفت: فدراسیون فوتبال ایتالیا با من تماس گرفت. جواب من این بود که افتخار میکنم هدایت تیم ملی کشورم را بر عهده بگیرم اما زمان حضور در تیم ملی نرسیده است. من هنوز میتوانم هر روز سر تمرین بروم و در زمینه باشگاهی فعالیت کنم.
او ادامه داد: تیم ملی فوتبال ایتالیا به تغییرات اساسی نیاز دارد. باید تصمیمات جدیدی گرفته شود مثلا این که تعداد تیم ها از ۲۰ تیم به ۱۸ تیم کاهش داده شود و این به سود تیم ملی است.
سرمربی سرشناس ایتالیایی درباره حضور در یوونتوس گفت: همه شما گذشته من را در این تیم میدانید و من نمیخواهم دوباره چنین دورانی را تجربه کنم. نمیخواهم به خاطر گذشتهای که دارم دوباره هدایت یوونتوس را بر عهده بگیرم.
آنچلوتی در پایان صحبتهای خود همچنین درباره حضور در میلان هم این گونه پاسخ داد: هنوز سران چینی این باشگاه تماسی با من نداشتهاند.