چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟

ماهنامه سفره ایرانی – غزاله خالدی:  با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر

مواد لازم:
 
  • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
  • پسته (خرد شده): 40 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • آب داغ: 3 الی 4 ق س
  • نمک: یک ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
  • روغن زیتون: 2 ق س

مواد لازم سرو:
 
  • پیاز (خرد شده): 2 عدد
  • سماق: یک ق س
  • آب انار: یک ق س
  • نان لواش: 2 عدد
  • پسته (خرد شده): یک ق س
 
کباب کوبیده در فر 
 

طرز تهیه:
 
1. گوشت ها چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
 

2. پسته خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ریز خرد شده، آب داغ، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کیند و به خوبی ورز دهید.
3. گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کنید و به آرامی دور سیخ چوبی (به سمت نوک سیخ) فشار دهید.
 
4. روغن زیتون را روی آنها بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
5. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پخته و برشته شوند.
 
6. پیاز خرد شده، سماق، آب انار و مقداری نمک را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
 
7. نان های لواش را در بشقاب سرو قرار دهید و مخلوط پیاز را روی آن پخش کنید.
 
8. کباب ها را روی نان قرار دهید و پسته خرد شده روی آنها بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *