Oracle Database Firewall در پایگاه داده اوراکل

تحقیقات نمایانگر این موضوع بوده اند که نزدیک به ۹۰% سرقت، تغییر غیر مجاز داده ها و حتی از بین رفتن داده ها در محل نگهداری داده ها یا همان پایگاه داده ها بوده است که توسط افراد مختلف، خواسته و یا ناخواسته این اتفاقات رخ می دهند. با اجرا و پیاده سازی Oracle Database Firewall به عنوان خط مقدم درحفاظت پایگاه داده اوراکل ، می توان به کنترل عملکرد افراد و ترافیک پایگاه داده در زمان واقعی در محیطی خارج از پایگاه داده پرداخت و با این نظارت ها و اعمال محدودیت ها می توان از این سرقت ها و یا خراب کاری های خواسته و یا ناخواسته در پایگاه داده سازمان جلوگیری به عمل آورد.
از کاربردهای معمول فایروال، واگذاری اختیار ویژه به گروهی خاص از کاربران جهت استفاده از یک منبع است، همچنین بازداشتن کسانی که از خارج از گروه خواهان دسترسی به منبع هستند.
یکی دیگر از قابلیت های این ابزار محدود کردن Query های مشکوک می باشد. همانطور که می دانید از راه های نفوذ و تخریب پایگاه داده استفاده از Query های مخرب می باشد.
از دیگر مزایای این ابزار علاوه بر موارد فوق، قابلیت گزارش و هشداردهی می باشد. این ابزار در مواردی که قابل تعریف و مشکوک می باشد علاوه بر پیشگیری، قابلیت گزارش دهی و اطلاع رسانی دارد.
راه اندازی Database Firewall در راستای سناریو تامین امنیت و کنترل می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید