تفاوت روش های انتقال فایل های ASCII و Binary


تفاوت روش های انتقال فایل های ASCII و Binary


در حین انتقال داده ها از طریق شبکه، یکی از دو روش ASCII و یا Binary مورد استفاده قرار می گیرد. اصطلاح ASCII مخفف واژگان American Standard Code for Information Interchange به معنی «کد استاندارد امریکا به منظور تبادل داده ها» می باشد. به طور کلی ASCII در برگیرنده 128 علامت است که کلیه کامپیوترهای دنیا آن ها را می توانند نمایش دهند. این روش برای انتقال متون ساده کاربرد دارد و به هیچ وجه برای انتقال داده هایی به جزء متون توصیه نمی شود و این در حالی است که فایل های زیر را می توان از این روش انتقال داد:

– فایل های متنی
– و فایل های ساده ای همچون اچ تی ام ال
– کدهای CGI

به خاطر داشته باشید
اصطلاح CGI مخفف واژگان Common Gateway Interface است. به طور کلی فایل هایی که با زبان های Scripting مثل پی اچ پی، جاوااسکریپت، پایتون و … نوشته می شوند تحت عنوان فایل های CGI شناخته می شوند.

روش دیگری که برای انتقال داده ها از طریق اف تی پی توصیه می شود روش Binary است. در حقیقت در این روش سیستم عامل ارسال کننده داده ها اقدام به ارسال داده ها به صورت بایت به بایت می کند و سیستم عامل دریافت کننده اطلاعات کلیه بایت ها را به محض دریافت آن ها یکی پس از دیگری ذخیره می سازد. از جمله فایل های Binary می توان به تصاویر، فایل های زیپ و حتی اپلیکیشن ها اشاره کرد.

چنانچه یک فایل باینتری مثل یک عکس را از روش ASCII منتقل کنیم به طور حتم آن فایل دچار مشکل خواهد شد چرا که روش ASCII برای متون ساده در نظر گرفته شده است اما این در حالی است که روش Binary را می توان هم برای فایل های متنی ساده و هم برای تصاویر و دیگر فایل ها مورد استفاده قرار داد و در اکثر مواقع از این روش به صورت پیش فرض استفاده می شود. به طور کلی فایل های زیر را می توان از این روش انتقال داد:

– فایل های عکس
– اپلیکیشن ها
– فایل های زیپ
– فایل هایی با فرمت های doc, xls, fla, swf
– و به طور کلی هر فایلی که به غیر متون ساده حاوی اطلاعات دیگری باشد.

دیدگاهتان را بنویسید