شمار گجتهای پوشیدنی که از تراشه اسنپدراگون کوالکام قدرت میگیرند به 100 عدد رسید
امروز کمپانی کوالکام از جدیدترین تراشهی خود به نام اسنپدراگون ویر 1100 (Snapdragon Wear 1100) برای گجتهای پوشیدنی رونمایی کرد؛ البته در خلال رونمایی از این تراشه، کوالکام اعلام کرد که در حال حاضر 100 گجت پوشیدنی هوشمند وجود دارد که از تراشه اسنپدراگون در آنها به کار رفته است.
این 100 گجت پوشیدنی که از تراشه اسنپدراگون قدرت میگیرند شامل نسخه دوم ساعت هوشمند ال جی Watch Urbane 4G LTE، سونی اسمارت واچ 3، موتو 360 نسل دوم، ساعت هواوی و مدلهای مختلف دیگر میشود. بعضی از این ساعتها قرار است بهزودی معرفی شوند.
در حال حاضر 45 دستگاه هستند که از تراشهی اسنپدراگون ویر 1100 یا ویر 2100 قدرت میگیرند که هر دو تراشه برای استفاده در گجتهای پوشیدنی ساخته شدهاند. هرچند شمار زیادی از ساعتهای هوشمند اندرویدی از تراشه اسنپدراگون 400 ساخت کوالکام استفاده میکنند که در واقع برای تلفنهای هوشمند ساخته شده بود.
بیشک باید این موضوع را قبول کرد که گجتهای پوشیدنی در حال اهمیت پیدا کردن هستند و علاقهی استفادهی کاربران از آنها روز به روز افزایش مییابد، کوالکام نیز در صف جلو قرار گرفته تا این محصولات را با تراشههای خود تغذیه کند. این عمل نیز همچنان ادامه دارد. امروز کوالکام از تراشه اسنپدراگون ویر 1100 رونمایی کرد که برای محصولاتی مد نظر گرفته که نیاز به پردازش کمتری دارند؛ مانند دستبندهای هوشمند، ساعت هوشمند مناسب برای کودکان و دیگر محصولات مشابه.
نکتهای که باعث برتری این تراشهی جدید میشود ابعاد آن است و به لطف این ابعاد کوچک، میشود از آن در گجتهای پوشیدنی کوچک استفاده کرد. اسنپدراگون ویر 2100 در ماه فوریه معرفی شد که از عملکرد خوبی بهره برده و برای ساعتهای هوشمند در نظر گرفته شده بود. جالب است بدانید که الجی به فکر ساخت ساعت هوشمندی است که از این تراشه بهره ببرد.
کوالکام در حال حاضر بهخوبی توانسته در بازار گجتهای پوشیدنی برای خود جایگاهی بسازد. در حال حاضر همانطور که قبلا گفتیم 100 محصول وجود دارد که از تراشههای کوالکام در آنها استفاده شده است.