قابلیت حفاظت از تصویر پروفایل به فیس بوک افزوده شد

حفاظت از تصویر پروفایل در فیس بوک

قابلیت حفاظت از تصویر پروفایل به فیس بوک افزوده شد

قابلیت حفاظت از تصویر پروفایل در فیس بوک سبب افزایش امنیت و حفظ حریم خصوص می‌شود. به این ترتیب سایر کاربران نمی‌توانند تصاویر را ذخیره کرده و یا برای دیگران ارسال کنند.

فیس بوک اخیرا قابلیتی را برای کاربران کشور هند عرضه کرده که به لطف آن می‌توانند تا حد زیاد جلوی کپی شدن، ذخیره شدن، ارسال و اشتراک‌گذاری و در کل سو استفاده از تصاویر خود را بگیرند. کاربرانی که برای حفظ حریم خصوصی خود این سیستم جدید را فعال می‌کنند، سایر کاربران نخواهند توانست عکس‌های آن‌ها را دانلود کنند. همچنین امکان تگ شدن در تصاویر توسط افراد غریبه سلب می‌شود.

بعد از فعال‌سازی، یک حاشیه آبی رنگ در کنار تصویر پروفایل کاربر ایجاد می‌شود. فیس بوک ادعا می‌کند این سیستم قادر است در دستگاه‌های دارای سیستم عامل اندروید، حتی از گرفتن اسکرین شات از تصاویر تا جایی که ممکن است جلوگیری کند.

به گفته فیس بوک، دلیل توسعه این قابلیت این است که بر اساس آمارهای سازمان‌های اجتماعی و ایمنی هندی، تعداد زیادی از کاربران زن ترجیح می‌دهند عکس‌های صورت خود را در اینترنت به اشتراک‌ نگذارند. این قابلیت، در همکاری با همین سازمان‌های هندی توسعه پیدا کرده است. تاثیر روانی ویژگی امنیتی جدید نیز به عقیده فیس بوک بالاست، به طوری که تنها با کشیدن یک خط آبی به دور عکس و نمایش اهمیت حفظ حریم خصوصی برای کاربر، حدود 75 درصد از افرادی که قصد کپی کردن تصاویر را دارند از این کار خودداری می‌کنند.

حفاظت از تصویر پروفایل در فیس بوک

حفاظت از تصویر پروفایل همچنان حفظ حریم شخصی را تضمین نمی‌کند

این قابلیت جدید فیس بوک برای حفاظت از تصویر پروفایل به معنی حفظ 100 درصدی حریم خصوصی نیست. حتی اگر واقعا امکان گرفتن اسکرین شات در دستگاه‌های اندرویدی وجود نداشته باشد، آن 25 درصد باقی مانده از کاربرانی که به حریم شخصی دیگران احترام نمی‌گذارند قادرند در لپ تاپ و یا سیستم دسکتاپ ویندوزی خود این کار را انجام دهند. پس، از میان برداشتن خط آبی حائل کشیده شده به دور عکس کار آن‌چنان دشواری نیست. فیس بوک هنوز درباره امکان استفاده از این قابلیت توسط کاربران دیگر کشورها اظهار نظری نکرده است.

1396-04-04

دیدگاهتان را بنویسید